Februarihälsning 2022!

Jag tillåter mig ett utropstecken för att uppmärksamma att restriktionerna på grund av pandemin som vi levt med under lång tid nu är ett minne blott. Jag kan dock konstatera att ”ränderna går inte ur”, dvs jag tror att vi under en tid framöver kommer att vara fortsatt försiktiga, innan minnet bleknar, för det gör det ju.

På senaste styrelsemötet, kunde styrelsen planera för både Årsmöte, Öppet Hus och öppna upp för eventuella jubiléer. Det kändes väldigt bra och Ni kommer att vara så välkomna!

Årsmötet kommer att hållas i Bjärred den 19 maj 2022 (osa 9 maj) och Öppet Hus på Baravägen den 25 september kl 12-15. Mer information kommer naturligtvis när vi närmar oss.

Jag blev påmind om att vi har så många trevliga och inspirerande medlemmar i föreningen i samband med att jag hade kontakt med en av våra utlandsmedlemmar, Marianne Bengtsson-Agostino. Marianne sysselsatte sig bl a med att skriva en bok efter genomgången skrivarkurs under pandemin. Konsekvenserna av vår trevliga korrespondens blev att jag kan bjuda på ett lästips i februarihälsningen. ”Kvitter från mitt Italien” finns som E-bok (ISBN 9789177656135). Boken var verkligen trevlig och för alla som någon gång varit i Italien blev det en trevlig påminnelse, och för dem som ännu inte varit där kanske en önskan om att besöka landet.

Ni som vill dela med Er något av intresse för våra medlemmar, hör gärna av Er! Jag är säker på att vi kan dela med oss och sprida inspiration och glädje genom att ge varandra tips. Jag förmedlar mer än gärna.

Våren har enligt SMHI kommit till Skåne vilket innebär att den sprider sig norrut. Som vi längtar!

Sköt om Er och hör av Er!
Ninni Westgren
Ordförande