Hälsning från ordförande

Efter en lång varm sommar närmar sig hösten och många aktiviteter drar i gång igen. Vår nya styrelse hade sin årliga arbetsdag den 21 augusti och höstens första ordinarie styrelsemöte har vi den 8 september.

Det planeras för fullt inför nästa år då vår förening SSSH firar 120 år! Vi kommer att annonsera på hemsidan så håll koll där så ni kan planera in vilka evenemang ni vill delta på. Jag ser fram mot ett år där vi kan fira ordentligt.

Redan nu är det dags att anmäla sig till först till Öppet hus den 25 september i föreningens lokal på Baravägen 9 i Lund. OBS att det för första gången krävs att ni anmäler er så vi vet hur mycket fika som skall inhandlas. Anmäl till Kerstin Ahldin, se kalendern.

Den andra stora begivenheten är Höstmötet på Grand Hotel den 16 oktober kl 12 (registreringen öppnar 11.30). Det serveras varmrätt och därefter kaffe och underhållning som vår medlem Bibbi Thomé står för. Bibbi kommer att hålla ett föredrag om Livets museum, ett medicinhistoriskt museum i Lund. Anmäl dig här – (anmälan stängdes 3 oktober)

Höstens intåg har senaste veckan inneburit att vi haft 6-8 grader på morgonen och drygt 20 grader på eftermiddagen, jackan som behövs på morgonen ligger i väskan när jag åker hem från arbetet. Luften känns friskare, hösten är fin med sin färgprakt som vi kan se fram mot. Just nu är det ganska gult i många trädgårdar……. Havet är varmare än vad det var i juni, juli så passa på om du får lust med ett. dopp. Njut av livet!

Bästa hälsningar
Ami Hommel