Maj 2021 – Hälsning från ordförande

Bästa medlemmar!

Välkommen sköna maj!
Stigande temperatur är mycket positivt för människor och negativt för luftburen virussmitta. Jag hoppas att Ni alla har fått eller snart får de efterlängtade vaccinationerna. Min alldeles privata teori är att även de ”spruträdda” längtar efter en spruta just i år.

I styrelsen har vi länge diskuterat en lösning på genomförande av årets årsmöte och landat i en sammanslagning av Årsmöte och Höstmöte på Grand i Lund den 24 oktober. Kallelse och information skickas per post till samtliga medlemmar i god tid. Anmälan kommer som vanligt att finnas på vår hemsida i god tid före.

Det är på sin plats att framföra en ursäkt till de av Er som fått en påminnelse om att betala in årets medlemsavgift, trots att Ni gjort det. Felet hittades, hos banken. Så jag får å bankens vägnar be om ursäkt och hoppas att vi slipper sådana problem framöver. Tack för att Ni som drabbades snabbt hörde av Er! Till Er som missat att betala in avgiften men valde att fortsätta Ert medlemskap vill jag bara säga att vi är mycket glada för det!

Vi är  inne i en intensiv arbetsperiod i styrelsen, pandemin till trots, och vi ser framemot en spännande höst! Vi har som vanligt en inplanerad arbetsdag i slutet av augusti och vi tar tacksam emot idéer och förslag från Er alla. Fokus ligger som vanligt på att behålla våra högt värderade medlemmar men också att hitta nya vägar för att rekrytera nya generationer av sjuksköterskor som kommer att behövas inom alla specialiteter. Rekrytera, behålla och gå i takt med tiden är vad vi behöver.

Traditionellt ”Öppet Hus” i september?? Om vaccinationsplanen håller så tror jag att vi kan se framemot vårt öppna hus! Vi återkommer med besked så snart vi kan.

Jag hoppas och tror att alla vaccinerar sig så snart det bara går!

Vänliga hälsningar och på återhörande!
Ninni Westgren
Ordförande