Välkomna till årsmöte 2023 i Bjärred

Bästa medlemmar

Påsken närmar sig och våren är på gång, varför jag vill passa på att skicka en vårhälsning till er, alla våra medlemmar.

Till helgen skall det bli soligt, vilket är härligt och framför allt efterlängtat. Enligt Bondepraktikan ska det komma sju bakslag innan våren kommer och den senaste snön lär vara det femte. Lite svårt att veta när man skall börja räkna här i Skåne, på Gotland räknar de efter att den första staren kommit vilket är ett säkert och tydligt vårtecken.

Jag vill passa på att göra reklam för att vi snart börjar firandet av föreningens
120-årsjubileum. Under året kommer jubileet att uppmärksammas med olika tillställningar och vi börjar med Skissernas museum där vi kommer att ha visning och mingel den 30 maj för medlemmar (sista anmälningsdag 30 april via nedanstående länk). Jag hoppas att ni är flera som anmäler er och vill fira med oss.

Ni är även alla välkomna till Årsmötet den 23 maj kl 18.30. Som tidigare år sker detta i Bergasalen i Bjärred och sista anmälningsdag är den 12 maj kl 20.00 via nedanstående länk, alternativt via brev till Föreningen SSSH, Baravägen 9, 222 40 Lund, obs ej e-post. Kallelse kommer även per post och verksamhetsberättelse finns tillgänglig via hemsidan senast 2 veckor innan årsmötet.

Slutligen vill jag tacka för ert medlemskap och ni får gärna dela med er till kollegor och vänner som är examinerade i Lund om våra aktiviteter och alla fördelar som ett medlemskap hos SSSH har. Ytterligare ett exempel på förmåner är att ni billigt kan hyra vårt fritidshus i Björnrike, Vemdalen. Passa på att uppleva sommaren och hösten i Härjedalen, det finns fortfarande lediga veckor att boka.

Välkomna och med förhoppning om att vi ses under året
Ami Hommel
Ordförande SSSH

Anmälan till Årsmöte och Skissernas museum har utgått.